Over de organisatie

Logo zaVieWij zijn er voor jou!

De letters z a V i e staan voor zorg en aandacht voor iedereen. Dat is precies waar wij voor staan en gaan. Bij zaVie zetten we ons in voor groepen uit de hele provincie Groningen die net iets meer zorg, aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken: mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking, chronisch zieken, senioren en hun naasten/mantelzorgers.

Als je bij één van die groepen hoort, kun je soms zomaar ‘buiten de boot’ vallen. Zo kom je, als je in een rolstoel zit, nog steeds winkels of restaurants lastig binnen. Ook is het, als je een beperking hebt, echt een stuk moeilijker om een leuke betaalde baan te vinden. Door met jou in gesprek te gaan, horen we belangrijke signalen over waar het mis gaat én hoe het beter kan. 

We vertellen dit aan bijvoorbeeld gemeenten en zorgverleners. Zo houden we ze scherp en werken we samen aan betere zorg en ondersteuning. Zodat iedereen goede en gelijke kansen heeft en een fijn leven kan leiden. Daar gaan wij voor en voor niets minder!

We doen het natuurlijk samen. Bij ons werken veel enthousiaste vrijwilligers en medewerkers die uit eigen ervaring weten wat een ziekte of beperking voor je leven kan betekenen. En dat gelijk zijn, erbij horen en goede zorg, aandacht en ondersteuning niet altijd vanzelfsprekend zijn. 

Daarom is zaVie van en voor iedereen. Ook van en voor jou. Doe je mee?