Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

Watersportcentrum Cnossen is een echt watersport bedrijf. Het bedrijf ligt tegen het Leekstermeer aan. Het watersportcentrum heeft een uitgebreide botenvloot.

De vloot bestaat uit Valken, Lasers, Topaz, Optimisten, windsurfplanken, kano's, fluister- motor- en roeiboten. Deze boten zijn per uur te huur.

Naast de losse boten verhuur wordt ervoor jong en oud cursussen aangeboden, Je kunt leren zeilen in een Valk, Laser of Optimist, of leren windsurfen op de surfplank. Als u zelf een boot heeft dan kunt u die in een ligplaats neerleggen in de jachthaven.

Gezellig uit eten en zin in de mediterrane keukens? Op zoek naar een unieke en rustige plek voor een zakelijke lunch? Het paviljoen aan het Leekstermeer heeft het ingrediënt waardoor u extra kunt genieten van uw maaltijd, lunch of tussendoortje: een adembenemend uitzicht over natuurgebied het Leekstermeer en haar omgeving. Vanuit het sfeervol ingerichte paviljoen, vanaf het dakterras of vanaf het terras aan de rand van het meer. Natuurlijk zijn honden ook welkom.

Toegankelijkheidskenmerken

Bereikbaarheid

Interieur

Uitgang

Overig

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op