Sparkle City Spa

Sparkle is een kleinschalige, professionele city spa, midden in het centrum van Groningen. In onze City Spa vind je van alles op het gebied van gezond en mooi ouder worden. We richten ons hierbij op de huid en op een gezonde leefstijl.

Kom gezellig binnen in ons prachtige pand in een rustig straatje in Groningen én toch midden in de binnenstad. Je vindt hier een oase van rust en ontspanning. 

Samen met jou werken we hier aan je beter voelen, er jonger uitzien, ontspanning en meer energie. We kijken hierbij verder dan alleen je huid, maar nemen je graag mee, met onze kennis en ervaring, in de wereld van de healhty ageing. 

Met onze behandelingen als de Health Trainer (voor gericht afvallen, het…

Kom gezellig binnen in ons prachtige pand in een rustig straatje in Groningen én toch midden in de binnenstad. Je vindt hier een oase van rust en ontspanning. 

Samen met jou werken we hier aan je beter voelen, er jonger uitzien, ontspanning en meer energie. We kijken hierbij verder dan alleen je huid, maar nemen je graag mee, met onze kennis en ervaring, in de wereld van de healhty ageing. 

Met onze behandelingen als de Health Trainer (voor gericht afvallen, het afvoeren van afvalstoffen en afvoeren van overtollig vocht) en bindweefselmassages zorgen we niet alleen voor een mooiere, maar vooral ook gezondere huid. Beide behandelingen zijn apart van elkaar erg succesvol en fijn om in kuurverband te volgen. Maar gecombineerd zie je nog meer en nog sneller resultaat: minder cellulitus, mooiere shaping (beter contouren), een stralende huid en minder vet- en/of vochtophopingen. 

Ook voor gezichtsbehandelingen met een huidverbeterende inslag ben je bij ons aan het juiste adres. We kijken goed naar je huid en passen hier vanzelfsprekend onze producten op af. Met onze collectie Oolaboo producten, die door de natuurlijke en bio-actieve ingredienten écht een slag kunnen maken in de verbetering van je huid, zorgen we voor een stralende teint, een gezondere huid en minder oneffenheden. Onze skinprofessionals zijn uitgebreid opgeleid en doen er alles aan jou te laten stralen. 

Je kan bij ons terecht voor 

  • EMB-bloedtest
  • Bindweefselmassage (zowel voor het lichaam als voor gezicht én ook speciaal voor zwangeren)
  • Sparkle Health Trainer
  • Gezichtsbehandelingen
  • Waxen (zowel lichaam, ook bikini, als gezicht) 
  • Threading
  • Wimpers en wenkbrauwen (waxen, verven, hennabrows, lash lift)

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

Toegankelijkheidskenmerken

Overig

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

Ook leuk om te doen

Bindweefselmassage

Een kuur van bindweefselmassages doet ontzettend veel voor je huid. Door de diepere huidlagen te masseren, kun je een strakkere, vollere en beter doorbloede huid bereiken. Met de juiste technieken, die we bij Sparkle combineren met cupping (met vacuümzuigende cups), verbeter je de huid, wordt deze gezonder en kunnen verklevingen worden opgelost. Bij Sparkle City Spa kun je zowel bindweefselmassages voor je gezicht als voor je lichaam boeken. En we hebben zelfs een speciale kuur met bindweefselmassage voor zwangeren.

Sparkle Health Trainer

Als je je graag fitter wilt voelen, wilt afvallen en vocht af wilt drijven, is de Sparkle Health trainer iets voor jou. Door middel van elektrostimulatie worden trillingen nagebootst die het lichaam herkent, helpt deze machine je spieren te trainen, je afvalstoffen af te voeren of je figuur te verbeteren. We kijken tijdens de intake samen naar je huidige spierweefsel, vocht, vetpercentage en je afvalstoffen maar ook naar je wensen en doelen. Aan de hand daarvan stellen we een programma op met de trillingen die voor jou het gewenste effect hebben. De Sparkle Health trainer kan je helpen: * afvalstoffen af te voeren * centimeters te verliezen * gericht plaatselijk af te vallen * vocht af te drijven * cellulitis te verminderen * je spieren te trainen, zonder gewrichten te belasten * mensen met reuma en oedeem hebben baat bij de health trainer: vraag meer informatie via info@sparklecityspa.nl

Gezichtsbehandelingen

Bij Sparkle vindt je verschillende gezichtsbehandelingen. We werken met het merk Oolaboo, een Nederlands merk dat dankzij de natuurlijke en bio-actieve ingrediënten staat voor huidverbetering op het hoogste niveau. De huidverzorgingslijnen van Oolaboo zijn ontwikkeld in samenwerking met biochemici, cosmetologen en dermatologen. De gezichtsbehandelingen met onze Oolaboo producten zijn ware treatments. In de behandelingen zijn rituelen uit het oude Japan en China verwerkt, zoals het speciale handwas-ritueel, wat niet alleen een reiniging is, maar ook direct zorgt voor ontspanning. Door deze rituelen te combineren met huidverbetering op het hoogste niveau, zijn deze gezichtsbehandelingen echte belevingen, waarbij je volledig ontspant.

EMB-bloedtest

Wanneer je last hebt van onverklaarbare of vage klachten kan de EMB-bloedtest uitkomst bieden. Tijdens deze test wordt je bloed onderzocht op een heel aantal punten. Je bloed is de transporteur van je lichaam en in je bloed kun je allerlei dingen vinden als intolerantie (voor bepaalde voedingsstoffen), vitamine- en mineralentekorten, maar ook bijvoorbeeld je stresswaarden en meer informatie over je hormoonbalans. Een EMB-test wordt gedaan met een klein vingerprikje, waarna je bloed wordt onderzocht in het laboratorium. Na ongeveer 3 weken bespreken we de resultaten van je test met je en kijken we samen naar hoe we je verder kunnen helpen (bijvoorbeeld met voedingssupplementen of bindweefselmassages om afvalstoffen af te voeren).

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op