Wijnboot Groningen

Wijnproeverij op het Paterswoldsemeer in combinatie met culinaire bites of gerechten van restaurant de Haan. Unieke belevenis op het water in een luxe privé sloep.

Wijnboot Groningen is een unieke belevenis op het water. Geniet van een wijnproeverij in combinatie met culinaire bites of gerechten van restaurant de Haan. Dit restaurant een gerenommeerd culinair restaurant in Groningen. Zij werken voornamelijk met biologische streekproducten. De wijnen die geschonken worden komen van wijnwinkel de Roemer. Een prachtige winkel met alleen maar wijnen met een unieke smaak en uniek verhaal. 

Wijnboot Groningen vaart op het Paterswoldsemeer, een uniek natuurgebied naast de stad Groningen. De arrangementen duren 2 of 3 uur. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Wijnboot Groningen. 

Openingstijden

  • De actuele data en tijden staan op de website. Reserveer daar je arrangement.

Prijzen

  • Vaste prijs€ 85,00 Arrangement Wijnproeverij & culinaire bites á €85,- per persoon, minimaal 4 personen en maximaal 8 personen
  • Vaste prijs€ 105,00 Arrangement Wijnproeverij & culinaire gerechten á €105,- per persoon, minimaal 4 personen en maximaal 8 personen

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op