TheReSales is dé grootste tweedehands design woonwinkel in heel Nederland

TheReSales

Wij zijn een woonwinkel gespecialiseerd in tweedehands design. Uit heel Europa verzamelen wij de mooiste pareltjes van topontwerpers en topmerken op het gebied van meubels, verlichting en woonaccessoires. Kom langs in onze sfeervolle showroom van 3000m²!

Hoe toegankelijk is deze locatie

Bij TheReSales tref je een bijzonder en wisselende collectie tweedehands design meubelen aan. Door heel Europa wordt er voortdurend unieke designs verzameld om jou te verrassen en te inspireren in de showroom van 3000m². Deze iconische designklassiekers en ‘one of a kind’ items geven je interieur een vleugje persoonlijkheid en het mooiste is: het hoeft helemaal niet duur te zijn! Zo kan iedereen opnieuw genieten van design van duurzame en betaalbare kwaliteit dat lang mee gaat. 

Aan de Koningsweg 1D in Groningen ben je meer dan welkom voor designinspiratie en een kop koffie. TheReSales bestaat uit een vast team van enthousiaste en ervaren vakmensen. Ze staan je graag te woord en informeren je met liefde over de collectie, de designers en merken.

♥  Theresa, Rob, Hanna, Merel, Henk, Babette, Vito, Rienk en onze vrolijke viervoeters Dahra & Freek

Openingstijden

  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • Openingstijden: Maandag op afspraak - Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur - Eerste zondag van de maand van 13.00‭ ‬tot 16.00‭ ‬uur

Prijzen

  • Vaste prijzen
    Bieden
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

Toegankelijkheidskenmerken

Toegankelijk voor

Bereikbaarheid

Binnen

Uitgang

Overig

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op