De kamer is van alle gemakken voorzien, denk daarbij aan een heerlijk twee persoonsbed, spelletjes, boeken, koelkast met lekker drankjes, borden, bestek en een televisie met een chromecast.

Bed en breakfast Studio Raif

Kom overnachten in Bed en Breakfast Studio Raif en verblijf in een gemeentelijk monument uit 1871. De kamer is van alle gemakken voorzien en heeft een eigen badkamer. Geniet daarnaast van de ruime en zonnige tuin met terras.

De Bed en Breakfast is gelegen in een oud pand uit 1871 in Veendam. Veendam is slechts op 30 minuten van de stad Groningen gelegen en van alle gemakken voorzi…

De Bed en Breakfast is gelegen in een oud pand uit 1871 in Veendam. Veendam is slechts op 30 minuten van de stad Groningen gelegen en van alle gemakken voorzien, waaronder een directe treinverbinding met Groningen. De bed en breakfast kamer is gelegen op de eerste verdieping en te bereiken via een statige trap. Het verblijf is van alle gemakken voorzien, denk daarbij aan spelletjes, boeken, koelkast met lekker drankjes, borden, bestek en een televisie met een chromecast. Daarnaast heeft de kamer een eigen privé badkamer. Uitgerust met een heerlijke regendouche, dubbele wastafel en ruime lades gevuld met alles wat je nodig hebt voor een heerlijke momentje voor jezelf. Je hoeft alleen maar je tandenborstel in te pakken voor je verblijf in de bed en breakfast! Daarnaast mag je ook gebruik maken van de buitenruimte met een groot terras en een overkapping met daaronder een heerlijke open haard die je aan kunt steken voor een gezellige en sfeervolle avond! Wil je een ontbijtje op bed tijdens je verblijf, dan is ook dat mogelijk!

Over Veendam
Veendam is dé Parkstad van de provincie Groningen, met veel groen, mooie waterpartijen en leuke activiteiten is er voor iedereen iets te beleven.
Wat kun je zoal doen in Veendam?
– Bezoek het Veenkoloniaal museum;
– Speel pitch & put bij Golfclub de Compagnie;
– Wandel of fiets door het grote en groene Borgerswold, of breng een bezoekje aan het hierin gelegen klimbos, de waterskibaan of de diverse eetgelegenheden;
– Daarnaast lopen er ook diverse wandelroutes door de omgeving van Veendam;
– Ook kun je gebruik maken van twee mountainbikes om de uitdagende mountainbikeroute van Veendam te ontdekken;
– Slecht weer? Ga zwemmen bij Zwembad Tropica;
– Zin om te winkelen? Veendam biedt diverse winkels aan in het centrum of in het kleine maar overdekte Autorama.
– Liever helemaal overdekt winkelen? Hoogezand is op slechts 15 minuten met de auto gelegen en heeft een groot overdekt winkelcentrum De Hooge Meeren.
– Maar ook Groningen is gelegen op slechts 30 minuten en biedt een breed scala aan winkels en uitgaansgelegenheden;
– Toe aan een beetje cultuur? Ook dat heeft Veendam, namelijk cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn inclusief theater en bibliotheek.

Dus heb jij zin in een leuke overnachting vlakbij de stad Groningen in een ruime kamer met eigen badkamer? Reserveer dan nu jouw overnachting en hopelijk mogen we je snel verwelkomen in de Bed en breakfast! 

Prijzen

  • Per dag vanaf: € 75,00
  • Per dag per persoon vanaf: € 75,00
  • 1-persoons kamer met privé sanitair vanaf: € 70,00
  • Betaalmogelijkheden: Contant, Online

Toegankelijkheidskenmerken

Bereikbaarheid

Binnen

Interieur

Overig

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

Ook leuk om te doen

Reserveer via Booking.com

Reserveer jouw overnachting bij bed en breakfast Studio Raif via Booking.com

Reserveer via Airbnb

Reserveer jouw overnachting bij bed en breakfast Studio Raif via AirbNb.

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op