Wonderwereld

Waar de wonderen de wereld nog niet uit zijn... In Ter Apel, middenin één van de laatste stukjes Nederlands oerbos, ligt recreatiepark Wonderwereld, een wereld vol spanning en avontuur.

Beleef de fantastische sprookjeswereld van Greurt de Groninger reus, tante Beppie de heks en Zwammer het paddenstoelenmannetje. Wonderwereld b…

Beleef de fantastische sprookjeswereld van Greurt de Groninger reus, tante Beppie de heks en Zwammer het paddenstoelenmannetje. Wonderwereld biedt plezier voor jong en oud. Sprookjes, speurtochten, speellandschappen en veel bijzondere dieren. De ontdekkingsreis begint in het natuur-ontdekcentrum. Dé plek om de ongelooflijke veelzijdigheid van Moeder Natuur te ontdekken. We betreden de geheime gangen van de drakengrot. De meest uiteenlopende sprookjeswezens kun je hier bewonderen. Zoek het pas uitgekomen draken-ei en breng een bezoekje aan de Faunies. Misschien wel de vreemdste vogels zijn Takkenman en Bultheuvelrug. Net als Greurt, Beppie en Zwammer voelen zij zich alleen thuis in Wonderwereld. En allemaal hebben ze hun eigen levensverhaal. Na de expeditie in de Drakengrot, is het hoog tijd om je eens lekker uit te leven. De speelweide en de speelruïne zitten vol speelplezier. Even uitgespeeld? Bewonder dan onze prachtige collectie uilen en roofvogels in de Uilenburcht. Tip: ’s middags om drie uur geeft een dierenverzorger een vliegdemonstratie op de speelweide met een uil. Een prachtige gelegenheid om van alles over deze bijzondere dieren te weten te komen. In de subtropische kas van Wonderwereld leven dieren uit verre, wame landen. Geniet van de capriolen van de gezellige familie ringstaartmaki’s en de doodshoofdaapjes. Of ga gewoon een tijdje rustig zitten op één van de vele bankjes. Je zult verbaasd staan, hoeveel verschillende dieren zich dan laten horen en... zien. Natuurlijk is in Wonderwereld ook aan de inwendige mens gedacht. In het sfeervolle jungle-café kan iedereen terecht voor een hapje of drankje. En misschien zit jij straks op de speelweide te picknicken, terwijl een prairiehond nieuwsgierig toekijkt. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op www.wonderwereld.nl . Voor praktische informatie over openingstijden, entreeprijzen en dergelijke, maar wat dacht je van een spetterend verjaardagsfeest of een onvergetelijke schoolreis? In elk geval hierbij alvast de groeten van Greurt en Beppie en tot binnenkort! Tips : Ben je na één keer nog niet uitgespeeld en uitgekeken? Neem dan een abonnement. Dan kun je een heel seizoen lang zo vaak komen spelen en ontdekken als je zelf wilt. Met een combiticket kun je met een flinke korting zowel Wonderwereld als Kabouterland in Exloo bezoeken. Het gezellige familiepark met kabouters, trollen, leuke dieren en… boordevol speelplezier. Wonderwereld: Ontdek, beleef, bewonder!

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op