Ruime B&B kamer met eigen douche en wc, koffie- en thee faciliteiten, TV, minibar, zitje, riant bed en klein privé terras.

B&B Boeren Maison

B&B Boeren Maison: Gastvrij slaapadres in Oost-Groningen! Overnachten in de schuur van een karakteristieke woonboerderij waar 4 ruime B&B kamers en een sfeervolle ontmoetingsruimte garant staan voor lekker slapen, onthaasten en comfort.

Je vindt B&B Boeren Maison in Wedderveer, een Buurtschap op het Oost Groningse platteland in de gemeente Westerwolde. Als wandelen of fietsen je lust en je leven is, is dit 'the place to be!' 

De B&B biedt 4 ruime B&B kamers, die van alle gemakken zijn voorzien én een sfeervolle ontmoetingsruimte onder het dak van de verbouwde schuur. Prachtige gebinten zijn bewaard gebleven evenals enkele oude stenen binnenmuren die met hun charme het gemak en hedendaags comfort net dat beetje extra jeu geven.

De Boeren Maison is een prettige, praktische, inspirerende en rustgevende ruimte voor mensen op zoek naar ontspanning, natuur, nieuwe verhalen, ontmoetingen en belevenissen. Overnachten voor een paar dagen, voor één nacht, maar net zo makkelijk voor een hele week.. of twee. 

Wees welkom bij dit Gastvrije slaapadres in Oost-Groningen!

Prijzen

  • 1 persoonskamer € 90,= per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting
    2 persoonskamer € 100,= per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting
  • Betaalmogelijkheden: Contant, Online

Toegankelijkheidskenmerken

Overig

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op