Rå økologisk salatbar

Vind je ook niet dat men te moeilijk doet over gezond en goed eten? Nou, wij wel! Daarom hebben wij, twee buitenlandse studenten, de saladebar Rå opgericht. Rå is een Scandinavische saladebar die gezond, duurzaam en lekker eten eenvoudig maakt. No more ma

 Simpel gezegd betekent  rauw of onbewerkt. Dat is exáct waar wij voor staan. Laten zien wat de natuur ons te bieden heeft en er niet te moeilijk over doen. 

Daarnaast is in de Scandinavische folkore rå een bewaker van natuurverschijnselen. In het oude Scandinavische geloof hadden alle objecten, dieren en planten hun eigen rå of geest die hen beschermde. De verschillende soorten rå worden onderscheiden volgens de verschillende sferen van de natuur waarmee ze verbonden waren, zoals skogsrå of huldra (bos) en bergsrå (bergen).

Het was belangrijk voor mensen om een goede relatie met hun  te onderhouden, omdat de  macht hadden over de natuurkrachten en dieren die bij hen hoorden. In overeenstemming met dit geloof, bieden wij producten aan die zoveel mogelijk van nederlandse bodem en biologische afkomst zijn.

Prijzen

  • Hoofdgerecht vanaf: € 7,50
  • Betaalmogelijkheden: PIN, Creditcard, Online

Toegankelijkheidskenmerken

Overig

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op