Kunsterf Warempel

Op Kunsterf Warempel verzorgen Annet en Wim creatieve vakantie’s, tijdens deze dagen of dag kun je schilderen, boetseren of ruimtelijk vormgeven. Daarnaast doet Annet samen met Wim Huiting regelmatig kunstprojecten op locatie.

Annet Pool heeft vanuit verschillende kunst- en interieuropleidingen een experimentele stijl ontwikkeld,waarin vorm, kleur en materiaal samenvallen. In haar schilderijen en ruimtelijk werk komen vaak mensfiguren of gezichten tevoorschijn. Annet is onder meer geïnspireerd door het grensverleggend werk van kunstenaar Leo Musch, van wie ze jarenlang les heeft gehad.

Vanuit haar professionele achtergrond geeft Annet workshops en cursussen. Cursus schilderen, boetseren en ruimtelijke vormgeving. In een kleine groep van maximaal zeven deelnemers gaan de cursisten aan de slag met materialen en technieken. Allereerst staat de cursus in het teken van het oefenen met technieken. Daarna wordt aan de hand van een thema toegewerkt naar een eindopdracht. Oefeningen en eindresultaat kunnen cursisten laten zien in de tweejaarlijkse cursistenexpositie.

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op