BuitenWedde

Net buiten Wedde, in een rustige omgeving, vind je 3 sfeervolle vakantiehuisjes, ook samen als groepsaccommodatie tot 16 personen te huur, een kampeerterrein voor 7 tenten en drie lieve slaaphutjes op het camping terrein. Beschut en rustig gelegen.

Neem alvast een kijkje

De drie appartementen zijn geschikt voor 4, 6 en 8 personen. Ze zijn sfeervol en verzorgd, hebben uitzicht op het groen en de landerijen en de royale parkachtige tuin staat ook voor gasten ter beschikking. Wil je als groep komen verblijven? Dat kan! In 1 appartement kan je samen eten, dus met 16 personen is het goed toeven hier! Achter op het terrein is een mini natuurkampeerterreintje voor 7 tenten. Er staan ook 3 lieve slaaphutjes met elk twee comfortabele bedden. Comfortabel kamperen dus! En in 2022 is er ook een camper te huur op standplaats, dus als trekkershut. Mét een royaal tweepersoonsbed van 1.60 bij 2.00 meter. Hoe leuk is dat? 

Westerwolde is een fantastisch mooi gebied, nog een beetje onontdekt, maar wonderschoon. Volop rust en ruimte, prachtige wandelgebieden en fietspaden.

Kom je bij ons Westerwolde verkennen? Voel je welkom!

Prijzen

  • Voor actuele prijzen: zie website
  • Betaalmogelijkheden: Contant, Online

Toegankelijkheidskenmerken

Overig

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op