Vakantiepark Westerwolde

Vakantiepark Westerwolde is gelegen op de grens van Groningen en Drenthe. Het vakantiepark is een onderdeel van Pagedal, een bruisend centrum voor sport, evenementen en recreatie. De omgeving heeft veel te bieden en u kunt er prima wandelen en fietsen.

Ook leuk is een bezoek aan Wildlands in Emmen. Winkelen kunt u in de bruisende stad Groningen of ga terug in de tijd en bezoek de vestingsta…

Ook leuk is een bezoek aan Wildlands in Emmen. Winkelen kunt u in de bruisende stad Groningen of ga terug in de tijd en bezoek de vestingstad Bourtange. Perfect voor gezinnen met kinderen! Vakantiepark Westerwolde heeft veel te bieden voor jonge gezinnen. Er is een subtropisch zwembad met een grote glijbaan en een 25-meter bad. Ook heeft het park een grote Zandwaterspeelplaats met een Airtrampoline. Over het park verspreid zijn veel speeltuinen te vinden en er is een mooi speelbos met attributen waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Op het park is ook een voetbalkooi, een basketbalveld en een beachvolleybalveld te vinden. In het centrumgebouw liggen vier tennisvelden, drie squashbanen en nog enkele andere faciliteiten. Bij de receptie kunt u tevens fietsen huren. Dagattracties in de omgeving Naast de activiteiten op het park is er in de regio genoeg te doen. Het attractiepark Drouwenerzand en de historische stad Bourtange liggen bijvoorbeeld op korte afstand van het park. Wildlands in Emmen ligt op een half uurtje rijden en er zijn veel musea in de omgeving. Bijvoorbeeld kamp Westerbork of het Hunebedcentrum in Borger. Ideaal voor 50-plus. Het park heeft luxe tweepersoons appartementen maar ook grotere bungalows voor als u met de kleinkinderen op vakantie wilt. Het vakantiepark ligt in een rustige en mooie omgeving met de meeste fietsroutes van heel Nederland! Ook heeft de omgeving vele wandelroutes. Dus als u van de Nederlandse natuur wilt genieten bent u hier op de goede plaats.  Wat voor bungalow wilt u? Op het park hebben bevinden zich verschillende appartementen en bungalows. Zo zijn er appartementen, standaard bungalows en luxe bungalows. Welkom! Wij heten u van harte welkom op ons park. Kijk voor meer informatie en uw reservering op de website of stuur een e-mail naar receptie@pagedal.nl.

Openingstijden

  • Elke maandag 08.30 - 17.30 uur
  • Elke dinsdag 08.30 - 17.30 uur
  • Elke woensdag 08.30 - 17.30 uur
  • Elke donderdag 08.30 - 17.30 uur
  • Elke vrijdag 08.30 - 17.30 uur
  • Elke zaterdag 08.30 - 16.00 uur
  • Elke zondag 08.30 - 16.00 uur

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op