Van Swinderenhuys

Het Van Swinderen Huys is een mooie unieke locatie voor congressen, workshops, vergaderingen en (afstudeer)borrels in het hart van Groningen.

Het Van Swinderen Huys is een unieke evenementenlocatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals congressen, workshops, vergaderingen en lezingen, maar ook voor borrels. De plek waar u samen komt om uw kennis te vergroten en ervaringen te delen.

Wij streven ernaar om een ontmoetingsplek te zijn voor het bedrijfsleven, de universiteit en de overheid. Het Van Swinderen Huys is een mooie locatie voor congressen, workshops, vergaderingen en (afstudeer)borrels in het hart van Groningen. De 7 unieke zalen, luxe catering en uitstekende service zorgen ervoor dat u kunt genieten van een perfecte bijeenkomst in een prachtige omgeving. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de verschillende zalen, catering, techniek en andere wensen. Samen met u werken we aan een geslaagd evenement.

Prijzen

  • € 30,00 - De tarieven verschillen per ruimte en per dagdeel. Wij hanteren in de ochtend een hoger tarief dan de middag. Prijzen vanaf €30,00 per uur.

Toegankelijkheidskenmerken

Overig

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op