Rustpunt de Noaberstee

Even voorstellen; wij zijn Gerda en Wouter, die de Noaberstee beheren. Onze doelstelling is om onze gasten een leuke locatie te bieden waar zij gedurende hun fiets of wandel route even op verhaal kunnen komen van hun inspanningen.

Locatie

Noorddijkerweg 10
9734 AT Hotel MGNoorddijk
Plan je route

Wij bieden u een bijzonder fraaie locatie achter de Stefanuskerk. In het voorjaar kunt u hier tevens genieten van de lente, er zullen dan ongetwijfeld veel lammetjes lopen op onze weilanden.

Wat is de Noaberstee, dit is een theehuisje in een voormalige stieren stal die vroeger bij de  boerderij Kerkenheem hoorde. De Noaberstee wordt tevens gebruikt voor kleine recepties van huwelijken die in de Stefanuskerk voltrokken worden. Bij ons in de buurt is bijzonder veel te zien zoals het bevrijdingsbos (met monument) de Noabertuin, Stefanuskerk, begraafplaats met oorlogs graven, veel natuurgebieden onder beheer van natuurmonumenten waar weide vogels kunnen broeden. Al met al teveel om op te noemen, kom en ervaar het zelf.

U bent van harte welkom bij ons , wilt u op een door de weekse dag komen, maak dan een afspraak met ons om teleurstelling te voorkomen. Wij kunnen niet iedere dag ter uwe beschikking staan.

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op