Gastenverblijf Landgoed Wilgenheerd

Het mooie gastenverblijf in de boerderij van Wilgenheerd bestaat uit 2 sfeervolle gastenkamers met gemeenschappelijke woonkamer en een comfortabel appartement. Rondom de boerderij zijn zitjes in zon of schaduw om heerlijk te genieten van het landgoed.

Even tot rust komen en je overgeven aan de bijzondere sfeer van de boerderij? Landgoed Wilgenheerd is een uniek en gastvrij logeeradres, idyll…

Even tot rust komen en je overgeven aan de bijzondere sfeer van de boerderij? Landgoed Wilgenheerd is een uniek en gastvrij logeeradres, idyllisch gelegen op het Hogeland. Kom logeren in ons mooie gastenverblijf op de begane grond en met eigen ingang. Je kan kiezen uit een van de twee sfeervolle gastenkamers (elk voor 2p) met openslaande deuren naar een eigen terrasje met uitzicht op de Hoornse Vaart. In de gemeenschapelijke woonkamer wordt het ontbijt met (h)eerlijke lokale produkten geserveerd en kan je zelf een kopje koffie/thee zetten of drankje doen. Of je kiest het comfortabele appartement (2-4p) bestaande uit een woonkamer met keuken en eethoek, badkamer en 2 slaapkamers en van alle gemakken voorzien. Een prachtplek om het authentieke Hogeland te voet, per fiets of boot te ontdekken, te genieten van de leuke wierdendorpen en steden (Groningen, Dokkum), het indrukwekkende Unesco Werelderfgoed Waddenzee, Lauwersmeergebied en Schiermonnikoog. Kortom: wees welkom om heerlijk uit te waaien tussen Stad en Wad! 

Toegankelijkheidskenmerken

Overig

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op