Camping de Heemtuin

Camping De Heemtuin is een kleine camping in een grootse omgeving. Met 6 ingerichte safaritenten en 2 open plekken voor een eigen tent. Voor natuurliefhebbers, rustzoekers en avonturiers van alle leeftijden: op ontdekkingsreis in Oost-Groningen.

Heemtuin Muntendam en aangrenzend natuurpark Tussen de Venen zijn prachtig in alle seizoenen. Even zoeken op internet en je weet niet wat je ziet. De ideale omgeving om te kamperen en zelf te ervaren dat het gebied nog mooier is dan je al dacht! Tijdens je fietstocht of wandeling – ook met de hond – zul je verrast worden door de unieke flora en fauna.

De Heemtuin is een gevarieerd landschap van 10 ha, met een duurzaam gebouwd paviljoen, een natuurspeeltuin en een avontuurlijk Mammoetpad. De terrascamping is gelegen op de grens met het natuurpark, zodat elke tent een geweldig uitzicht heeft.

Ook in de omgeving is genoeg te doen. Er zijn mooie fietsroutes door veenkoloniaal gebied of langs authentieke Groninger borgen en meren met watersportmogelijkheden. Verder zijn er (buiten)kunstroutes en streekproducten en ben je zo in Groningen-stad of Assen voor de culturele afwisseling.

Toegankelijkheidskenmerken

Overig

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op